Huidproblemen behandelen met de juiste verzorgingsproducten

Bij HDP Esthetic verlenen wij u gespecialiseerd advies en bieden we enkel producten aan die wetenschappelijk ondersteund worden.Huidveroudering

Het fysiologisch huidverouderingsproces kan worden versneld door UV-schade, d.i. schade die de huid oploopt als gevolg van blootstelling aan de zon. Dergelijke UV-schade accentueert de tekenen van huidveroudering: er ontstaan meer en diepere rimpels, de huid boet aan elasticiteit in en verslapt.
 


Ontdek de producten

Producten voor de behandeling van pigmentstoornissen

Om bruine vlekken doeltreffend tegen te gaan, is een verzorgingsproduct aangewezen dat in alle fasen van de melanineproductie ingrijpt. Daarnaast is ook een zonnebescherming onontbeerlijk met een SPF beschermingsfactor van minstens 50, om nieuwe vlekken te voorkomen.

Met dit verzorgingsprogramma kan de pigmentatie onder controle worden gehouden, kunnen vlekken zichtbaar worden verzacht en kan de teint worden opgehelderd en egaler gemaakt.


Ontdek de producten

Vette huid / huid met neiging tot acne

Een vette huid of huid met neiging tot acne heeft een milde reiniger en een hydraterende verzorging nodig. Houd de talgproductie onder controle, vernauw de poriën en verfijn je huidstructuur met de juiste verzorgingsproducten.


Ontdek de producten

Littekens

Littekens zijn permanente wijzigingen in de huid die optreden na herstel van een aanzienlijk substantieverlies ter hoogte van de dermis.


Ontdek de producten

Keratosis Pilaris

Een ruwe, droge huid met roodheid en kleine bultjes: het zijn maar enkele tekenen van Keratosis Pilaris, een veel voorkomende huidafwijking. Verzorg je huid met deze sterk hydraterende en exfoliërende verzorgingsproducten.


Ontdek de producten

Rosacea

Rosacea kenmerkt zich door roodheid ter hoogte van wangen en/of neus, vaak met puistjes of kleine uitgezette bloedvaatjes (couperose). Het is een chronische huidafwijking die een aangepaste verzorging vergt om de symptomen te verminderen.


Ontdek de producten

Cellulite

Cellulite, ook wel sinaasappelhuid genoemd, ontstaat wanneer het aantal vetcellen in het onderhuidse bindweefsel toeneemt, waardoor de doorbloeding van het vetweefsel in het gedrang komt. Door een slechte bloedcirculatie en een verstoorde vochtafvoer kunnen vet, afvalstoffen en vocht steeds moeilijker worden afgevoerd. Hierdoor verhardt het bindweefsel en ontstaat er een bobbelige huid die bovendien putjes vertoont, de zogenaamde sinaasappelhuid. Cellulite komt vooral voor op de billen en de dijen, maar in sommige gevallen ook op de buik of zelfs de bovenarmen.


Ontdek de producten

Couperose

Bij couperose is er sprake van uitgesproken roodheid ter hoogte van de wangen en/of neus. Deze blijvende roodheid is het gevolg van het uitzetten van talloze kleine haarvaatjes. Met de jaren wordt de huid ook dunner en zetten de onderliggende bloedvaatjes nog meer uit, waardoor ze steeds meer opvallen.


Ontdek de producten

Droogte en Dehydratatie

Onder andere wind en temperatuurverschillen kunnen de huid droger maken. Zo werkt warme, droge lucht als een soort spons die al het vocht uit de omgeving opzuigt. Bij langdurige blootstelling aan de zon verdampt het vocht in de huid en wordt de huid droger. Een droge huid heeft een tekort aan vet (talg), een vochtarme huid heeft een tekort aan vocht in de bovenste huidlagen.


Ontdek de producten
© 2022 HDP Esthetic - 9250 Waasmunster (BE) - info@hdpesthetic.be
BTW BE 0447.956.985 - algemene voorwaarden - privacy policy - cookie policy - sitemap Quoted: Websites met méér