Exuviance, ontwikkeld door experts

Ontdek onze door dermatologen ontwikkelde anti-agingverzorging met klinisch bewezen werking. Aanbevolen en gebruikt door huidverzorgingsexperts wereldwijd.

Maak kennis met de visionaire grondleggers van onze geavanceerde anti-agingtechnologie

Dr. Eugene Van Scott en Dr. Ruey Yu ontdekten deze technologie en verkregen er talrijke octrooien op. Ze beschreven hun ontdekking in talrijke medische tijdschriften en behoren daarmee tot de grondleggers van de moderne dermatologie. Naar aanleiding van hun onderzoek werden ze aangesproken om hoofdstukken in dermatologische handboeken te schrijven (o.a. “Alpha Hydroxy Acids, Polyhydroxy Acids, Aldobionic Acids and Their Topical Actions” [“Alfahydroxyzuren, polyhydroxyzuren, aldobionzuren en hun topische werking”] in het “Textbook of Cosmetic Dermatology”).

Dr. Eugene J. Van Scott

  • Master in de Dermatologie en lid van de American Academy of Dermatology.
  • Onderscheiden met de prestigieuze Albert Lasker Award.
  • Oud-professor Dermatologie aan Temple University (Philadelphia, VS) en als dermatoloog verbonden aan het Skin & Cancer Hospital van diezelfde universiteit.
  • Stichter van het Departement Dermatologie van het National Institute of Health (VS).

Dr. Ruey J. Yu

  • Onderscheiden met de gouden medaille van de International Academy of Cosmetic Dermatology.
  • Oud-professor Dermatologie aan Temple University (Philadelphia, VS) en als dermatoloog verbonden aan het Skin & Cancer Hospital van diezelfde universiteit.
  • Postdoctoraal onderzoeker aan het Departement Biowetenschappen van de National Research Council (Canada).
  • Doctor in Oosterse geneeswijzen.

Ons doorgedreven onderzoek en onze wetenschappelijke innovaties werden bekroond met talrijke octrooien en publicaties in vooraanstaande medische tijdschriften.

Een revolutie in de behandeling van huidveroudering.

Degelijke wetenschappelijke kennis.
Fascinatie voor schoonheid.
Dat maakt Exuviance tot een autoriteit op het vlak van huidverzorging.

De oprichters van Exuviance, Dr. Van Scott en Dr. Yu, genieten internationale erkenning voor hun baanbrekende ontdekking van alfahydroxyzuren (AHA’s), die niet alleen worden gebruikt om huidziekten te behandelen, maar ook om een vroegtijdig verouderde of beschadigde huid te stimuleren, zodat ze zichzelf kan verjongen. Dit betekende een ware revolutie in de behandeling van huidveroudering. Gedreven door hun passie en visie zetten deze artsen hun onderzoek naar geavanceerde wetenschappelijke technieken voort en ontdekten ze een nieuwe generatie werkzame stoffen: polyhydroxyzuren (PHA’s) en bionzuren (een combinatie van aminozuren en suikers), natuurlijke stoffen die huidveroudering bestrijden zonder irritatie of roodheid te veroorzaken, in tegenstelling tot de klassieke anti-agingbestanddelen.

Ontdek Exuviance en start je eigen transformatie.

Het Exuviance gamma is gebaseerd op de meest geavanceerde technologie die momenteel beschikbaar is. Het effect van de werkzame stoffen werd klinisch bewezen en wordt door dermatologen wereldwijd en door onafhankelijke wetenschappelijke publicaties in vooraanstaande medische en dermocosmetische tijdschriften geruggensteund. Exuviance huidverzorging staat dan ook voor een wetenschappelijk bewezen huidtransformatie.

Start je eigen huidtransformatieprogramma met verzorgingsproducten op maat van jouw persoonlijk huidtype. Dankzij de oordeelkundige samenstelling van de producten en de optimaal geconcentreerde werkzame stoffen boek je met Exuviance maximaal effect voor elk probleem. Intensieve behandelingen pakken specifieke verouderingsproblemen doelgericht aan en versterken het effect van je dagelijkse verzorging. De verhoopte resultaten blijven dan ook niet uit. Start daarom vandaag nog je eigen huidtransformatie met de klinisch bewezen effectiviteit van Exuviance.


The science of skin transformation™

Start vandaag nog je eigen huidtransformatie met de klinisch bewezen effectiviteit van Exuviance

Bekijk onze producten

© 2022 HDP Esthetic - 9250 Waasmunster (BE) - info@hdpesthetic.be
BTW BE 0447.956.985 - algemene voorwaarden - privacy policy - cookie policy - sitemap Quoted: Websites met méér